Robert Walters naar 10e verdieping Tower Ten Amsterdam Zuidas

CBRE Investment Management heeft een overeenkomst gesloten met Robert Walters voor de verhuur van de 10e verdieping van Tower Ten, onderdeel van WTC Amsterdam.

Werving- en selectiebureau Robert Walters huurt een etage van 2.500 m2. Het bedrijf is nu nog gehuisvest in toren H van WTC Amsterdam. Tower Ten is de nieuwste kantoortoevoeging op Amsterdam Zuidas. De 22 verdiepingen hoge Tower Ten is november vorig jaar opgeleverd en omvat – samen met de 17.000 m² volledig gerenoveerde kantoorruimte in de voormalige D-toren – in totaal  48.000 m² moderne kantoorruimte.

“We zijn blij dat we de groei van Robert Walters kunnen faciliteren in deze nieuwe toren. Tegelijkertijd biedt het ons ook de mogelijkheid om de ruimte die zij achterlaten in WTC Amsterdam aan te bieden aan huurders die binnen de H-toren de wens hebben om verder uit te breiden”, aldus Saskia de Nie, head of assetmanagement offices CBRE IM.

De verhuurder is bij de totstandkoming van deze overeenkomst geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg. Huurder is begeleid door Appel Realty.

Scroll naar boven