Riverty huurt kantoorruimte in Crossover aan de Zuidas

Verhuurders Equity Estate en AM heben een langetermijnhuurovereenkomst gesloten met fintech-bedrijf Riverty in gebouw Crossover aan de Amsterdamse Zuidas.

Het internationale bedrijf Riverty Services huurt op de zesde verdieping bijna 960 m² kantoorruimte en vijf parkeerplaatsen.

Crossover bevindt zich naast Terrace Tower en Nhow Hotel. De bouw van het pand startte in februari 2021 en de oplevering had plaats in mei 2023. Andere huurders zijn onder meer STX, Pinsent Masons, BDR Thermae Group en Restaurant Showw. Crossover beschikt over een Breaam-NL ‘outstanding’ certificaat en een Well Core certificering. Het gebouw is energieneutraal en heeft een A++++-label en is in lijn met de EU-taxonomy.

Joint venture

Riverty is een internationaal fintech-bedrijf dat consumenten en bedrijven helpt overzicht te houden over hun financiën.

Crossover is een 50-50 joint venture van AM en Equity Estate, opgericht in maart 2021 voor de ontwikkeling van een gebouw met gemengde functies, zoals 130 appartementen en ongeveer 11.000 m² kantoorruimte en een bar-restaurant.

DRS Makelaars en JLL traden op als adviseur van de joint venture. Spring Real Estate trad op als adviseur van Riverty.

 

Scroll naar boven