Restaurant Selva opent op de 24ste verdieping van nhow Amsterdam RAI

Op de 24ste verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI opent het Latijns-Amerikaanse restaurant Selva binnenkort zijn deuren opent.

Het restaurant is een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts en het menu biedt een gastronomische ontdekkingsreis door Latijns-Amerika.
Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. De keuken staat onder leiding van Head Chef Roberto Torres. Hij en zijn team hebben allen hun sporen in de Latijns-Amerikaanse keuken verdiend. De verbluffende ruimte van 700 m² heeft plek voor 137 dinerende gasten en 45 zitplaatsen in de cocktailbar, op de hoogste verdieping van nhow Amsterdam RAI.

Sonora

Op dezelfde verdieping opent ook cocktailbar Sonora haar deuren, met een unieke en uitgebreide selectie cocktails. Nhow Amsterdam RAI en Younique Concepts zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen voor Selva en Sonora. Nhow Amsterdam RAI is een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien.

Scroll naar boven