RCI (Resi Care Investments) verwerft zorgcomplex De Nudehof te Wageningen

De Nudehof aan de Thorbeckestraat in Wageningen omvat 65 zorgappartementen voor senioren met een zorgvraag.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 8,6 mln. RCI Investments heeft dit in eigendom verworven van ESTEA en toegevoegd aan haar portefeuille. Het verwerven van De Nudehof past bij de strategie van RCI dat zich richt op het verwerven van verouderde zorgcomplexen waar het actief in kan investeren, bijdragen en verbeteren. Bij RCI zijn we vastbesloten om het complex te verduurzamen en een veilige, comfortabele woonomgeving te creëren voor onze huurders.

Ambitie voor 5 jaar

Met de aankoop van De Nudehof zet RCI een belangrijke stap bij het realiseren van de ambitie om binnen de komende 5 jaar meerdere complexen te verwerven en een aanzienlijke woonzorgportefeuille op te bouwen en te verbeteren. RCI staat onder leiding van Jaap Rote en is daarbij gedreven door een vaste achterban van gerenommeerde vastgoedpartijen.

DRS Makelaars heeft de koper RCI Investments begeleid en geadviseerd bij de aankoop, juridisch is zij door HMK Notarissen geassisteerd. Horstman Consultants heeft de verkoper Estea commercieel begeleidt.

Scroll naar boven