Ramzy Group breidt verder uit in Amsterdam

Ramzy Group neemt de cafés ‘De Bekeerde Suster’ en ‘De Zotte’ in Amsterdam over.

Met de overname van deze bekende Amsterdamse cafés wil de Ramzy Group laten zien niet alleen oog te hebben voor toeristische bezoekers in het midden- en hogere segment. Juist ook het waarborgen van een leefbare aantrekkelijke binnenstad is een belangrijke pijler in het ondernemerschap van de Ramzy Group.

Het in de Jordaan gevestigde ‘De Zotte’ aan de Raamstraat 29 blijft een sfeervol bruin Amsterdams café, waar dagelijks van een honderdtal verschillende speciale Belgische bieren genoten kan worden. Het pand waar deze bekende tapperij in huist werd rond 1905 opgetrokken.

‘De Bekeerde Suster’ waarborgt de Amsterdamse ‘brouwcultuur’. De naam verwijst naar een middeleeuws klooster dat ongehuwde vrouwen opving. Dat klooster stond op exact dezelfde plaats: hartje centrum, aan de Kloveniersburgwal 6, vlakbij De Waag op de Nieuwmarkt.

De Ramzy Group hospitality en real Estate organisatie maakt momenteel in hoog tempo een gezonde expansie door. Het bedrijf heeft meer dan 25 horecaondernemingen en hotels in portefeuille en richtte zich in eerste instantie met name op het toeristische budget- en middensegment. 

Scroll naar boven