Q-Park huurt parkeergarage in Scheveningen

Q-Park heeft een huurcontract gesloten voor twintig jaar met projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed voor de nieuw ontwikkelde drielaags parkeergarage in Scheveningen: Q-Park Strandweg.

Het gaat om 750 openbare parkeerplaatsen. De bouw is inmiddels aangevangen. Naar verwachting opent Q-Park Strandweg in het laatste kwartaal van dit jaar zijn deuren.

Voor Q-Park is het de eerste parkeergarage in Scheveningen. De parkeergarage is ontworpen door Team V Architectuur in samenwerking met Queeste Architecten en wordt gebouwd door Continental Car Parks. Na oplevering wordt Q-Park Strandweg aangekleed met een nieuw duinlandschap en daar bovenop zullen meerdere paviljoens voor horeca, detailhandel en recreatie worden gerealiseerd. Bij de ingang van de parkeergarage aan de Strandweg zal JM Snacks een nieuw horecapaviljoen laten bouwen.  

Q-Park Strandweg maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd om ruimte te maken voor de aanwezige visverwerkende bedrijven én om de boulevard te versterken met nieuwe werkgelegenheid, nieuwe bedrijvigheid en horeca.

VolkerWessels Vastgoed heeft van deze gebiedsontwikkeling inmiddels, voor Inntel Hotels, het Den Haag Marina Beach hotel gerealiseerd. Voor Seafood Centre en AZ Fisheries zijn de bedrijfshallen opgeleverd. Recentelijk zijn de werkzaamheden van een nieuw boothuis voor de KNRM en een nieuw horecapand voor Simonis afgerond. 

Scroll naar boven