Pulitzer Amsterdam opent suites en Beauty House

Pulitzer Amsterdam opent in maart en april twee nieuwe suites in het hotel aan de Keizersgracht 224 en in mei een Beauty House aan de Amsterdamse Reestraat, eveneens in de bekende Negen Straatjes gelegen.

Het hotel telt met de komst van de suites en het Beauty House in totaal 223 kamers. In 2023 heeft Pulitzer Amsterdam al vier ruimtes op de begane grond van zijn hotel omgebouwd tot ‘private refreshment rooms’; huiselijke kamers om vroeg gearriveerde of laat vertrekkende gasten de gelegenheid te bieden om zich op te frissen en te ontspannen.

Dit jaar opent het hotel de Merchant Suite, verdeeld over drie etages, die uitzicht biedt op de Keizersgracht. De suite bevat drie slaapkamers, drie badkamers en een woonkamer met een aansluitende eetkamer, inclusief kitchenette. Deze ruimtes zijn ontworpen en ingericht in eclectische stijl.

Het design van de nieuwe Flower Collector’s Suite, de tweede toevoeging, is geïnspireerd door de botanische cultuur van de hoofdstad, weerspiegeld in het glaswerk van vintage kassen, bloementinten van de bloemenmarkt van Amsterdam en de Nederlandse tulp. De Flower Collector’s Suite is een privé-appartement met eigen entree aan straatzijde, een doorlopende gang naar de woonkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer.

Bijkomend kondigt Pulitzer Amsterdam dit jaar de opening aan van een Beauty House in de Reestraat. Dit ‘huis’ wordt ook in een Pulitzer design jasje gestoken en biedt vanaf het voorjaar een reeks aan beautyhandelingen waaronder gezichtsverzorging, haarstyling, nagels en massages. 

Scroll naar boven