PROVADA Trinity Vastgoed koopt pand in Amsterdam

Trinity Vastgoed heeft het gebouw gelegen aan de Paasheuvelweg 1 in Amsterdam aangekocht. Eerder dit jaar kocht de vastgoedonderneming al twee naastgelegen panden aan de Paasheuvelweg. 

Het gebouw heeft met zijn acht bouwlagen een oppervlakte van 4.400 m2. Ook heeft het complex een moderne en opvallende eigen identiteit door het gebruik van dubbele gevels en inpandige balkons.  

Het pand zal hernoemd worden naar Nobelprijswinnares Donna en worden toegevoegd aan de IQuarters campus. De campus is gelegen in het Amsterdam Life Sciences District en biedt kantoor- en laboratoriumruimte voor innovatieve bedrijven in de health en technology sector.

De campus bestaat inclusief Donna, inmiddels uit 11 gebouwen, samen ruim 85.000 m2, en is gelegen in het Amsterdam Life Sciences District (ALSD). Dat werd onlangs door de Gemeente Amsterdam tot een van de belangrijkste innovatiecentra in de stad bestempeld. Het ALSD bestaat uit Paasheuvel Village, Amsterdam UMC locatie AMC en het in ontwikkeling zijnde Medical Business Park. Uiteindelijk zal het 300.000 m2 ruimte bieden aan bedrijven in de health technology en life sciences sector en daarmee een tegenhanger vormen voor het Bio Science Park in Leiden.

Trinity Vastgoed werd geadviseerd door Asset Manager DutchRE. Union Street werd bijgestaan door Spring Real Estate.

Scroll naar boven