PROVADA Overeenkomst gesloten voor wooncomplex in Deventer

Woensdagmiddag hebben gebiedsontwikkelaar VanWonen en bouwbedrijf PHB Deventer op de Provada een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van Park Nova in Deventer.

In Park Nova komen 54 huur- en koopappartementen met een gemeenschappelijke daktuin. De begane grond is bestemd voor zorgfuncties en biedt plek voor drie huisartsenpraktijken en een apotheek.

Park Nova verrijst op de voormalige kantoorlocatie van zorggroep Carinova. De locatie ligt op nog geen 10 minuten fietsen van het historische centrum van Deventer in de populaire wijk Zandweerd, op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan.

De ontwikkeling Park Nova wordt een waardevolle toevoeging aan de stad Deventer. Er komen 23 middeldure en vier dure huurappartementen en 27 koopappartementen in verschillende prijscategorieën. De woningen variëren in grootte tussen de 56 en 95 m2. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras.

Mireille Jeurnink, VanWonen Directeur Vastgoedontwikkeling: ‘In het plan voor Park Nova hebben we de toekomstige bewoners vroeg betrokken. Dankzij hun input is er een divers woningprogramma ontstaan, in combinatie met voorzieningen waarnaar veel vraag is in de wijk en de rest van Deventer. In het ontwerp is daarom onder meer een mooie groene daktuin opgenomen op de eerste verdieping, waar bewoners kunnen ontspannen en een praatje maken.’

Scroll naar boven