PROVADA MRP en SPAR tekenen intentieovereenkomst voor WFC Amsterdam

Op de PROVADA hebben MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor de vestiging van een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam.

De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om te transformeren naar een nieuwe mixed-use plek aan de Westas in Amsterdam.

WFC Amsterdam is bezig met de transformatie van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek. Dé nieuwe hotspot aan de Westas, waar je graag werkt, woont en elkaar ontmoet. WFC Amsterdam, biedt ruimte aan diverse functies met de belangrijkste pijlers fashion, technologie en creativiteit met spraakmakende voorzieningen, maatschappelijke en culturele activiteiten.  

Met de komst van SPAR wordt een eerste stap gezet in het bieden van voorzieningen voor zowel de huurders, bewoners van de short-stay als omwonenden. Het city-format van SPAR, wat zich kenmerkt door het grote aandeel foodservice, is te vinden in binnensteden door heel het land.

Bart Meijer, CEO MRP: ‘Het vestigen van de SPAR in de plint van het WFC Amsterdam is onderdeel van de ontwikkelstrategie van MRP om van WFC Amsterdam levendige mixed-use locatie te maken. Wij willen niet alleen voorzien in innovatieve (flex) kantoren, fashion showrooms of congres- en eventfaciliteiten, maar ook aansprekende voorzieningen aanbieden.’

Scroll naar boven