Plus huurt te bouwen DC in Deventer

HBC – een samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep – ontwikkelt een nieuw, modern en duurzaam vers-distributiecentrum voor supermarktketen Plus.

Op A1 Bedrijvenpark West in Deventer wordt er op 13 hectare grond een distributiecentrum van 77.000 m² ontwikkeld en gebouwd voor Plus. Plus en Coop vormen door de recente fusie de derde grootste servicesupermarkt van Nederland. Coop heeft al een vers-distributiecentrum in Deventer, in de Solingenstraat, dat verhuist naar de nieuwe locatie zodra de nieuwbouw klaar is.

Om de bouw van het distributiecentrum mogelijk te maken heeft HBC een kavel van de gemeente gekocht. HBC heeft een deel van haar eigen gronden op het A1 Bedrijvenpark verkocht aan de gemeente om de aanleg van de openbare ruimte op het terrein mogelijk te maken.

PLUS en HBC streven samen naar het opleveren van een toekomstinclusief pand dat aan de hoogste en meest recente duurzaamheidseisen en -wensen voldoet. Het nieuwe vers-distributiecentrum wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 aan PLUS opgeleverd.

Scroll naar boven