PingProperties verwerft wederom een Bob Autowasvestiging

PingProperties heeft wederom een vestiging van Bob Autowas verworven voor haar light industrial portefeuille.

De vestiging is gelegen in Amsterdam Noord aan de Monitorstraat 17, naast het NDSM-terrein.

Het betreft een grondpositie van 1677 m² met een bestaande bouw van circa 450 m² waar een autowasinstallatie (extern), stofzuigplein en wasboxen zijn gevestigd.

In samenwerking met PingProperties zal het gebouw grondig worden gerenoveerd en tevens uitgebreid naar 1300 m². Bij de uitbreiding wordt onder andere de interieurbaan toegevoegd. Hiertoe is een langjarige triple-net huurovereenkomst met Bob Autowas gesloten. Deze aanzienlijke uitbreiding is essentieel, omdat steeds meer mensen gebruik maken van deze locatie waardoor de logistieke aanvoer van auto’s niet optimaal meer kan worden verwerkt.

De aankoop van deze locatie is een mooi vervolg op de jarenlange goede relatie die PingProperties heeft met Bob Autowas, die teruggaat tot 2004. In dat jaar kocht PingProperties Bob Autowas in Schiedam. Ook in 2019 werd in samenwerking een grondpositie verworven langs de A16/A15 in Ridderkerk, waar ook een nieuwe Bob Autowas werd ontwikkeld.

De Bob groep heeft meer dan twintig vestigingen en streeft naar landelijke dekking. Bob Autowas is een duurzame onderneming en investeert in verdere verduurzaming van hun wasstraten. Iedere wasstraat is uitgerust met een high tech waterrecyclingsysteem waarmee 80% op het watergebruik wordt bespaard. Bob Autowas is tevens een sociale onderneming, waar mensen worden aangenomen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Zo hebben zij de Bob Academy opgericht, waarin medewerkers worden opgeleid en bijgeschoold.

 

Scroll naar boven