PingProperties stelt financiering met NIBC veilig voor winkelcentrum Passage Schiedam

PingProperties heeft, namens Daily Convenience Center III, de financiering verlengd met NIBC voor winkelcentrum Passage Schiedam, gelegen in het centrum van Schiedam.

Deze verlenging stelt PingProperties in staat haar assetmanagement strategie voort te zetten. PingProperties investeert in convenience retail in stadsdeelcentra. En gelooft in een strategie met een sterke huurdersmix. PingProperties voorziet een aanzienlijke groeipotentie voor winkelcentrum Passage Schiedam.

Momenteel heeft Schiedam ongeveer 79.000 inwoners, met een gemiddelde jaarlijkse bevolkingsgroei van circa 16% in de komende 10 jaar, waarmee het aantal inwoners naar ongeveer 91.5000 zal stijgen.

In winkelcentrum Passage zijn circa 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van 18.300 m². Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen. Wekelijks trekt Passage Schiedam 62.700 bezoekers met Hema, Action, Bristol, H&M en Nelson als top-5 huurders. Voor de dagelijks boodschappen is er een Dirk Supermarkt om de hoek van de Passage gevestigd.

Savills was betrokken als taxateur en Loyens & Loeff stond PingProperties juridisch bij.

Scroll naar boven