Peute Recycling huurt van moederbedrijf Dudok

Op Distripark Alblasserdam ontwikkelt Dudok Real Estate een logistieke ontwikkeling van 35.000 m² voor dochterbedrijf Peute. 

Begin mei is Dudok Real Estate, opgericht door de Dordtse vastgoedondernemer Ewald Dudok,  met de nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam gestart. Op een perceel van negen hectare, tot 2017 het domein van Nedstaal,  wordt in twee fases gebouwd. In fase I ontwikkelt Dudok circa 32.000 m² warehouse, circa 3.200 m² kantoor en een entreekavel van circa 11.500 m² op een perceel van circa 6,6 hectare. Medio 2023 zal er gestart worden met de realisatie van fase II.

Lees ook: Leven na Nedstaal: hoe duurzame logistiek Alblasserdam nieuw leven inblaast

Voor de nieuwbouwontwikkeling is met Peute Recycling, net als Dudok Real Estate eigendom van Ewald Dudok,  een langjarige huurovereenkomst gesloten. Het bedrijf is nu gevestigd op de Tweede Merwedehaven in Dordrecht. Medio 2023 zal Peute Group haar intrek nemen in de nieuwbouw. Peute Group is een internationaal opererende onderneming die zich focust op het recyclen van papier en kunststoffen. Het bedrijf is in 1960 opgericht en heeft zich de afgelopen zestig jaar ontwikkeld van kleine, lokale speler tot een grote onafhankelijke papier- en kunststofverwerker.

 

Scroll naar boven