Paper & Tea opent flagshipstore in de Leidsestraat

Het Berlijnse merk Paper & Tea heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor winkelruimte aan de Leidsestraat in Amsterdam.

Het internationale merk Paper & Tea opent een flagshipstore en huurt 200 m2 winkelruimte, 100 m² op de begane grond, aan de Leidsestraat 39. Het is de tweede vestiging van het internationale theemerk in Nederland. De opening van de winkel staat gepland in september van dit jaar.

Het Berlijnse merk Paper & Tea ontwikkelt producten van hoge kwaliteit in een stylish jasje. Het bedrijf richt zich op het leveren van premium theesoorten van over de hele wereld, met een focus op ambachtelijke, biologische en duurzame producten. Daarnaast verkopen ze thee-accessoires, notitieboeken en art prints. Het merk opende in 2012 hun eerste conceptstore in Berlijn en kent inmiddels 15 winkels verspreid door Europa, met een internationale online shop. 

Verduurzaamd

De winkelruimte, verdeeld over de kelder en de begane grond, heeft energielabel A. Daarnaast is de winkel recentelijk gemoderniseerd en verduurzaamd door de pui-renovatie. 

CBRE Investment Management is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door Insight Real Estate. Paper & Tea wordt voor hun expansie exclusief geadviseerd door McDevitt.

Scroll naar boven