P3 Logistic Parks verwelkomt eerste huurder in DC Amstelveen

P3, investeerder, ontwikkelaar en eigenaar van Europese logistieke vastgoedobjecten, heeft een huurovereenkomst getekend met Ivy Technology Support Services Netherlands voor het recent ontwikkelde P3 Amstelveen – DC De Loeten.

Ivy Technology is de eerste huurder van dit distributiecentrum en huurt 13.726 m² ofwel 50% van de capaciteit van het warehouse. Cushman & Wakefield vertegenwoordigde P3 in de huurtransactie met Ivy Technology en zal verantwoordelijk zijn voor de verhuur van de resterende ruimte.

Ivy Technology is een wereldwijd opererend reparatie- en servicebedrijf voor elektronica en huurt de ruimte vanaf maart 2024. De huurovereenkomst omvat 11.340 m² magazijnruimte, 551 m² kantoorruimte en 1.835 m² mezzanine.

Het recent afgeleverde P3 Amstelveen – DC De Loeten bestaat uit 27.446 m² verhuurbare ruimte. Het distributiecentrum heeft een vloerbelastbaarheid van 5.000 kg, een vrije hoogte van 12,2 meter en 20 dockdeuren, waardoor het geschikt is voor gebruik van meerdere huurders.

Als moderne logistieke ontwikkeling zal P3 Amstelveen naar verwachting het Breeam certificaat ‘Excellent’ ontvangen. Het warehouse is uitgerust met LED-verlichting, een waterbeheersysteem en fotovoltaïsche panelen die het milieuvriendelijke en energiezuinige ontwerp benadrukken.

Het project werd vorig jaar door P3 gekocht van logistiek vastgoedontwikkelaar Ringmeer die werd vertegenwoordigd door Nes Vastgoed, waarbij Heembouw Bedrijfsruimten West als hoofdaannemer verantwoordelijk was voor het ontwerp en de bouw van het distributiecentrum.

Scroll naar boven