Optiver verlengt en huurt bij in het Atrium aan de Zuidas

Optiver heeft de huurovereenkomst voor zijn kantoor in het Atrium aan de Zuidas in Amsterdam verlengd en uitgebreid.

Optiver huurt nu in totaal circa15.000 m² kantoorruimte, het was 12.000 m². Het Atrium is een iconisch gebouw, gelegen in het hart van de Zuidas. Bovendien speelt duurzaamheid een grote rol en is het Atrium Breeam-gecertificeerd.

Het recent gerenoveerde Optiver-kantoor van 15.000 m² weerspiegelt de firma’s vooraanstaande positie op de intersectie van handel en technologie. De uitbreiding en renovatie beogen de prestaties en welzijn van Optivers werknemers te bevorderen.

Het Amsterdams kantoor is een van de negen locaties van de market maker in Europa, het Verenigd Koningrijk, de Verenigde Staten en Azië-Pacific. Optiver heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Chicago, Austin, Sydney, Shanghai, Hongkong, Singapore en Taipei. Sinds 1986 draagt Optiver bij aan de efficiëntie, transparantie en stabiliteit van financiële markten door wereldwijd liquiditeit te verschaffen. Gedreven door technologische innovatie en met een focus op risicobeheer, levert Optiver concurrerende, tweezijdige prijzen voor tienduizenden financiële instrumenten op alle belangrijke beurzen wereldwijd.

Eigenaar van het Atrium gebouw, Amundi Real Estate, werd geadviseerd door Sienna Real Estate Netherlands voor commercieel advies en door GT Law voor juridische kwesties. Optiver werd tijdens dit traject bijgestaan door Loyens Loef op juridisch gebied en door NL real estate| Knight frank voor commercieel advies.

Scroll naar boven