NTG Logistics naar nieuw logistiek pand in Roosendaal

Verdion, Pan-Europees specialist in logistiek vastgoed, heeft met NTG Logistics een overeenkomst gesloten voor de verhuur van een logistieke ontwikkeling in Roosendaal.

NTG Logistics, een wereldwijde specialist op het gebied van opslag en distributie, heeft het gebouw van 8.800 m² gehuurd voor een periode van 7 jaar, met ingang van december 2022. Het gebouw wordt later dit jaar opgeleverd.

De logistieke A-locatie is gelegen op het industrieterrein Borchwerf I. Het ligt dicht bij de snelweg A17 en biedt snelle verbindingen naar Bergen op Zoom en Moerdijk. Breda, Antwerpen en Rotterdam bevinden zich eveneens op korte afstand. Het gebouw zal voldoen aan hoge normen op het gebied van energie-efficiëntie, waarbij Verdion streeft naar een BREEAM Very Good duurzaamheidsclassificatie bij oplevering.

Verdion kocht het object voor €17 mln voor het VELF 1 fonds in een off-market deal in 2020 – de eerste locatie in Nederland. Tot de huurders behoren ook Imperial Group and Raben (voorheen Bas Warehousing). In de buurt zijn ook Aldi, Cloetta, DHL, DSV, Jan de Rijk, Lidl, Loendersloot, OHL en Polynorm gevestigd.

Werner Kop, Managing Director bij NTG Logistics: ‘We zijn blij met deze nieuwe locatie in Roosendaal. Het magazijn is strategisch gelegen in de logistieke hotspot tussen Rotterdam en Antwerpen en zal worden gebruikt voor de opslag van vinyl en PVC-vloermaterialen. De nieuwe locatie versterkt onze positie in de Benelux.’

Verdion werd bij deze deal geadviseerd door De Lobel & Partners en CMS.

Scroll naar boven