Nova capital koopt winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen

Nova Capital heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds Kloosterplein CV een drukbezocht boodschappencentrum gekocht, in de dorpskern van Simpelveld in Zuid-Limburg. Verkoper is Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling uit Geffen.

Het moderne boodschappencentrum heeft een oppervlakte van ruim 5.000 m², beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en is verhuurd aan onder andere een PLUS supermarkt, Kruidvat, een vestiging van The Read Shop en diverse (vers)speciaalzaken.

Nova Capital is initiatiefnemer en beheerder van diverse vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere investeerders. De focus ligt op (wijk)winkelcentra met een gezond verzorgingsgebied en gericht op dagelijkse boodschappen. Dit type vastgoed heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als solide en toekomstbestendig, met een uitstekend rendement voor de deelnemers in deze beleggingsfondsen.

Bij deze transactie is Nova Capital geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital en Berger Notariaat. De verkoper is geadviseerd door RSP makelaars in Den Bosch.

Scroll naar boven