Nieuwe R&D-ruimte Nobian in The Gallery in Enschede opgeleverd

De eerste 1280 m³ van de uitbreiding van The Gallery op de campus van de Universiteit Twente in Enschede, is begin april opgeleverd. Huurder Nobian vestigt in het multi-tentantgebouw The Gallery is een laboratorium, een pilotruimte en kantoren voor de R&D-activiteiten.

Er komen straks ongeveer 20 onderzoekers te werken  in het gebouw aan de Hengelosestraat 500 in Enschede. De onderzoekers gaan zich bezighouden met onderwerpen als zoutwinning, zoutchemie, electrochemie en procestechnologie en met thema’s als duurzaamheid en energietransitie. De verwachting is dat de R&D-ruimte eind dit jaar operationeel is.

The Gallery op de campus van Universiteit Twente wordt uitgebreid met circa 4000 m2. Deze verruiming biedt nieuwe kantoor- en labruimte, waar veel vraag naar is.

Het multi-tenantgebouw The Gallery, waar kennis en technologie samenkomen, biedt onderdak aan zowel Designlab University of Twente, start-ups, scale-ups als gevestigde ondernemingen. Naast extra kantoor- en labruimte wordt er ook geïnvesteerd in de kwaliteit en duurzaamheid van het gebouw en zal het algemeen gebied worden opgewaardeerd om de samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio mei geheel gereed.

Scroll naar boven