Next Level koopt kavel voor bedrijfspand

Next Level heeft een bedrijfskavel van 3 hectare gekocht van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) voor de realisatie van een grootschalig bedrijfspand voor het bedrijf Holbox.

Holbox heeft een langjarige huurovereenkomst met Next Level gesloten voor de nieuwbouw. De kavel ligt op bedrijventerrein Oosttangent in Roermond, aan de oostzijde van de A73. Holbox is momenteel  gevestigd in de gemeente Echt-Susteren en verhuist eind 2023 naar de nieuwe locatie.

Holbox is actief in de markt voor duurzaam maatwerk kartonnen displays, verpakkingen en POS materiaal. Ten opzichte van de huidige locatie in Echt verdubbelt Holbox straks het werkoppervlak, waarmee ook de productiecapaciteit verdubbeld wordt.

OML maakt momenteel de tweede en derde fase van bedrijventerrein Oosttangent te Roermond bouwrijp voor het vierde kwartaal van 2023. Hans Coppus (directeur OML): ‘OML heeft een wachtlijst aan geïnteresseerde ondernemers voor een bedrijfskavel. Ondanks tegenslagen zoals de stikstof- en energie problematiek blijft de vraag om te ontwikkelen hoog door schaarste in de markt.’

Next Level is een investeerder en ontwikkelaar van  grootschalige bedrijfs- en logistieke gebouwen.

Scroll naar boven