Next Delft op TU Delft Campus opgeleverd

Onlangs is Next Delft op de TU Delft Campus door ontwikkelaar Stone22 voltooid.

De realisatie van Next Delft komt voort uit de nauwe samenwerking tussen ASR Dutch Science Park Fund en TU Delft en is mede mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeente Delft en provincie Zuid-Holland. Het gebouw is nagenoeg volledig verhuurd en de voorbereiding voor uitbreiding van Next Delft, met nog eens 10.000 m², is begonnen. 

Next Delft heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 10.000 m². Het biedt kantoor- en maakruimte die goed aansluit op de behoeften van innovatieve scale-ups en bedrijven die zich willen vestigen op TU Delft Campus. Daarnaast zal het gebouw een unieke hub vormen binnen het ecosysteem van TU Delft Campus. Met verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten zoals een vergadercentrum, co-working- en communityspace en horecafaciliteiten biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking. 

Het duurzame gebouw heeft diverse oplossingen om het gebruik van fossiele energie te beperken, zoals zonnepanelen, een WKO-installatie, het gebruik van het atrium als lichtbron en het regelen van licht en temperatuur door middel van aanwezigheidsdetectie. Het gebouw wordt tevens voorzien van een Breeam Excellent certificaat.

Met acht scale-ups en het TNO-onderdeel Bouw, Infra en Maritiem is Next Delft nagenoeg volledig verhuurd.

Scroll naar boven