Newomij springt in op grotere vraag naar flexibiliteit bij kantoorgebruikers

Vastgoedonderneming Newomij heeft haar portfolio aan verhuurbare kantoorruimte uitgebreid met zogeheten studio-offices. Met name startende ondernemers zijn volgens Newomij op zoek naar meer flexibiliteit.

Newomij heeft  in een deel van haar bestaande portefeuille in het midden van het land ruimte gemaakt voor dit concept, waarbij het uitgangspunt is dat grotere huurders gemixt worden met de studio offices in dezelfde complexen. De units variëren in grootte tussen 17 en 60 m2, zijn instapklaar en modern ingericht en ‘van alle gemakken voorzien’.  Er zijn onder andere studio offices in Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden en Zeist.

Meer flexibiliteit en comfort

De reden voor het nieuwe concept is de grotere behoefte aan flexibiliteit die Newomij met name bij startende kantoorgebruikers constateert. De vastgoedonderneming ziet een groeiende vraag van huurkandidaten voor kleinere kantoorruimte (studio’s) die niet volledig flexibel willen huren bij één van de bekende operators maar wel meer flexibiliteit en comfort zoeken dan een langjarige verplichting in een casco ruimte. Bij het concept van Newomij kan gekozen worden voor kort of langer lopende huurovereenkomsten.  

Ruimte voor groei

De studio-offices in bestaande, centraal gelegen kantoorgebouwen, bieden volgens Newomij ook nog een ander voordeel: ze spelen in op eventuele groei van de onderneming. Huurders kunnen binnen het pand op termijn doorgroeien naar een groter metrage als de organisatieontwikkeling daarom vraagt.

Scroll naar boven