MWPO wint tender voor woonwijk in Leeuwarden

Vastgoedontwikkelaar MWPO heeft de tender van de gemeente Leeuwarden gewonnen om De Fellingen Fase 1 te ontwikkelen in de nieuwe wijk Middelsee.

Het ontwerp is ontstaan vanuit de samenwerking met Van Tuijn Stedenbouw, Boom Landscape, Werkstatt, KOW, Scheepers en Renee, Antea Group en Van Wijnen. Binnen het project De Fellingen zet MWPO voor fase 1 in op de bouw van 224 diverse wooneenheden, afgestemd op een gevarieerde groep bewoners.

Het aanbod bestrijkt een breed scala, van betaalbare koop- en huurwoningen voor starters, tot middenhuur- en vrijesectorwoningen die zowel kwaliteit als betaalbaarheid bieden. De Fellingen zal zich ontplooien tot een veelzijdige gemeenschap midden in het groen.

Het gemak en dynamiek van de stad gecombineerd met de rust en vrijheid van het land: De Fellingen in Leeuwarden biedt het beste van twee werelden. De woningen in De Fellingen gaan op in het landschap door de natuurlijke, lichte en vriendelijke uitstraling. Ze zijn verbonden in de erven en de erven op hun beurt door de Dorpslus, die de vertrouwde rol van dorpsstraat vervult. Door het vele groen en de natuurlijke elementen ontstaat een speels landschap, gericht op ontspannen en ontmoeten. Waar het ontbreken van auto’s bijdraagt aan ontspanning en rust. 

Scroll naar boven