Moore DRV huurt kantoorruimte in Port City III in Rotterdam

Accountantskantoor Moore DRV heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van kantoorruimte in Port City III aan de Waalhaven.

Het gaat om 2800 m² op het adres Waalhaven 11. Moore DRV verstevigt hiermee haar positie aan de zuidzijde van Rotterdam. Moore DRV heeft gekozen voor Port City III als onderdeel van hun strategie om hun aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Deze keuze is mede beïnvloed door de gemakkelijke toegang tot de stad Rotterdam en de uitstraling van het gebouw.

Triade

Port City III in het maritieme zakencentrum van Rotterdam maakt deel uit van een triade van kantoorgebouwen. Het gebouw beslaat ongeveer 7000 m², verdeeld over acht verdiepingen, inclusief de begane grond en biedt 194 parkeerplaatsen. Strategisch geplaatst tussen het stadscentrum van Rotterdam en de havenactiviteiten in het westen zoals Pernis, Hoogvliet en Europoort, profiteert het gebied van een uitstekende verbinding met de A15 en de Maastunnel.

In deze transactie werd de verhuurder, vertegenwoordigd door MVGM Property & Assetmanagement, bijgestaan door CBRE. Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs trad op als adviseur van de huurder, Moore DRV.

Scroll naar boven