Modebedrijf NA-KD.com huurt logistieke ruimte van Intospace in Duiven

NA-KD.com heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van de logistieke ontwikkeling aan de Rivierweg in Duiven.

De nieuwbouwontwikkeling van Intospace bestaat uit drie warehouses die gezamenlijk ook één groot warehouse kunnen vormen en is onderverdeeld in circa 44.557 m² bedrijfsruimte, circa 4389 m² kantoorruimte en circa 7516 m² mezzanine.

Het modebedrijf zal gefaseerd intrek nemen in het pand. Het complex wordt ontwikkeld volgens de Excellent BREEAM certificeringsnormen en fase 1 zal in 2023 opgeleverd worden.

NA-KD.com, opgericht in 2015, is een snelgroeiende Zweeds bedrijf voor damesmode. NA-KD zal vanuit deze nieuwe locatie in Duiven haar groei gaan faciliteren voor hun klanten op het Europese vasteland. Er zal een van de grootste Autostore-systemen van Europa worden geïnstalleerd waardoor het een volledig geautomatiseerd logistiek fulfilment center wordt.

De verhuurder, Intospace, is ontwikkelaar in logistiek vastgoed en werklandschap van de toekomst. Gebouwen die in de eerste plaats zijn ontworpen met oog voor de omgeving en tenminste energieneutraal zijn. Gebouwen die stroom leveren in plaats van gebruiken. Gebouwen waar je niet alleen kunt werken, maar ook kunt ontspannen en recreëren.

De verhuurder is bij dit verhuur project geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Scroll naar boven