Mileway verhuurt logistiek complex aan Wetron Logistics

Wetron Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Mileway voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘Roerstreek’ in Roermond.

Het complex ligt aan de Ringweg 6 en bestaat uit 11.697 m² bedrijfsruimte en 209 m² kantoorruimte. De logistieke bedrijfshal is onder meer voorzien van 10 loading docks en 4 overheaddeuren.

Wetron Logistics is een internationale logistieke dienstverlener en is gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van transport en logistiek. Vanuit Weert, Venlo – en per 1 januari 2023 vanuit Roermond – verzorgt Wetron value added logistics, warehousing, douaneafhandeling en het dagelijks transport van en naar de Benelux, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen.

Mileway is de grootste eigenaar van Last Mile Logistics-vastgoed in Europa. Het bedrijf bezit en beheert meer dan 1.800 gebouwen met een totaaloppervlak van 16 mln m² in 10 landen.

JLL heeft verhuurder Mileway commercieel begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Scroll naar boven