Melcombe Partners belegt in nieuw warehouse in Aalsmeer

Melcombe Partners heeft een logistiek bedrijfsgebouw in Aalsmeer aangekocht dat op risico is ontwikkeld door Kanjers Vastgoed.

Aan de Stegge Twello is onlangs begonnen met de bouw van een warehouse met kantoren en parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein Greenpark aan de Andorraweg in Aalsmeer. De oplevering staat gepland voor oktober dit jaar.

De ontwikkeling wordt gefinancierd door Melcombe Partners die het pand na de oplevering in eigendom neemt. Samen met de makelaars Van Luling BOG en Savills is Kanjers Vastgoed momenteel op zoek naar een geschikte huurder voor het pand. 

Het logistieke bedrijfsgebouw met een Breeam Very Good certificering krijgt een omvang van 13.885 m2, onderverdeeld in 10.450 m2 bedrijfsruimte, 985 m2 kantoor en 2453 m2 mezzanine.

Melcombe Partners werd bij de aankoop bijgestaan door Ringstate en Van Doorne als adviseur. Tijdens dit traject is Kanjers Vastgoed juridisch bijgestaan door NP notarial partners. Advies- en ingenieursbureau RoyalHaskoningDHV staat Melcombe bij tijdens het bouwproces. 

Scroll naar boven