Marie-Stella-Maris opent brandstore in Maastricht

Binnenkort opent Marie-Stella-Maris een winkel aan de Maastrichter Brugstraat in Maastricht.

Het wordt de vierde Nederlandse brandstore van het bedrijf. Op Brugstraat 6 binnen het kernwinkelgebied van Maastricht zal Marie-Stella-Maris een winkel openen van circa 65 m². De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in Maastricht.

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse aanbieder van mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze huisparfums, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan duurzame waterprojecten.

Sinds de oprichting in 2011 is er ruim € 1,8 miljoen bijgedragen, waardoor ruim 85.000 mensen toegang hebben gekregen tot schoon water. Naast mineraal water in de betere horeca, biedt het merk natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums.

Bovendien is ook Maastricht met de komst van de Marie-Stella-Maris Store een duurzaam refill-concept rijker. Marie-Stella-Maris focust op navullen om afval te beperken en daarmee haar impact op het milieu. Met succesvolle zogenoemde Refill Stations in Amsterdam en Utrecht, beschikt ook de nieuwe store in Maastricht over een eigen Refill Bar waar populaire bestellers nagevuld kunnen worden. Het merk heeft de ambitie om de komende jaren in meer grote steden haar refill concept uit te rollen.  

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Marie-Stella-Maris werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door Brickstone.

Scroll naar boven