Maple Group huurt meer bedrijfsruimte in Rotterdam

Maple Group breidt zijn vestiging in de Rotterdamse haven uit met een nieuw te bouwen warehouse en kantoor.

Industrieel verpakkingsbedrijf Maple Group, een samenstelling van Qargo Packers, Snoeck Services, Unilash en Van Veelen Industriële Verpakkingen, is sinds 1949 al gevestigd in het Rotterdamse Havengebied. Het huurt nu 2300 m² van Greenport Rotterdam en daar komt een nieuw te bouwen warehouse en kantoor van ruim 7700 m² bij. Tevens krijgt Maple Group de beschikking over ruim 12.000 m² terrein op het complex van Greenport Rotterdam.
De Maple Group opereert zowel in Nederland (Rotterdam en Schiphol) als België (Antwerpen).
Greenport Rotterdam is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een hoogwaardig maritiem service- en onderhoudscomplex gelegen op een centrale locatie in de Rotterdamse Haven en staat in directe verbinding met zee en achterland. Op het complex zijn naast de Maple Group ook HEBO Maritiemservice, Damen Shiprepair, NKT Cables, Rijkswaterstaat, IHC en SupTech gevestigd. Greenport Rotterdam is een herontwikkeling van vastgoedinvesteerder Landmark Europe.
De Maple Group is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BrainStone (technisch) en Schaap Advocaten Notarissen (juridisch). Greenport Rotterdam werd geadviseerd door BRiQ real estate.

Scroll naar boven