Magnicity opent restaurant op 58ste verdieping van De Zalmhaven in Rotterdam

Zalmhaven CV en Magnicity hebben een langjarig huurcontract getekend voor de 57ste en 58ste verdieping van woontoren De Zalmhaven in Rotterdam. 

Zalmhaven CV is een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM en gebiedsontwikkelaar en investment manager Amvest. Internationaal opererend bedrijf Magnicity houdt zich bezig met stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en is naar eigen zeggen ‘expert in het beheer van panoramische observatoria en restaurants’.

Naast het eigenaarschap van de bekende Euromast exploiteert Magnicity op diverse plekken in de wereld experiences, waaronder Parijs, Chicago en Berlijn. Onder meer de hoogwaardige en moderne uitstraling, de unieke ligging, de enorme potentie voor een uniek concept en het prachtige uitzicht trok Magnicity naar De Zalmhaven. 

Uitzicht over Rotterdam

Op de bovenste verdiepingen van De Zalmhaven lanceert Magnicity een hoogstaand en innovatief restaurant- en barconcept. Het huurt daartoe 1342 m². Het concept wordt op dit moment door de geselecteerde architect, samen met de designteams van Magnicity uitgewerkt. Eind 2024 zal de opening van deze unieke locatie plaatsvinden. 

Met deze exceptionele locatie biedt Magnicity haar gasten een premium diner-experience waarbij genoten kan worden van het unieke uitzicht op de top van de hoogste woontoren van de Benelux. Ook voor wie niet direct van plan is plaats te nemen in het restaurant is de locatie vanaf eind 2024 te bezoeken om het indrukwekkende uitzicht te ervaren.

Scheepvaartkwartier

Het project De Zalmhaven ligt in het Scheepvaartkwartier en omvat in totaal 485 koop- en huurwoningen, commerciële voorzieningen en parkeervoorzieningen. De Zalmhaven bestaat uit De Zalmhaven I, een toren van 215 meter met 61 verdiepingen, geflankeerd door De Zalmhaven II en III, twee gebouwen van 70 meter hoog. 

Ooms Makelaars trad op als adviseur namens Zalmhaven CV.

Scroll naar boven