Macquarie koopt warehouse van 13.000 m2 in Ede

VDG Real Estate heeft het VDG Warehouse Ede verkocht aan het internationale Macquarie Asset Management. VDG Warehouse Ede bestaat uit 6.850 m2 moderne logistieke ruimte, 3.600 m2 kantoor, 1.300 m2 mezzanine en 1.300 m2 showroom.

Macquarie Asset Management betaalde € 25 miljoen voor het warehouse, dat zich op het Food & Businesspark Ede bevindt. Het logistiek complex kenmerkt zich door een transparant ontwerp. Naast het architectonische ontwerp en detail voor groen, voldoet VDG Warehouse Ede aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Zo beschikt het project over een BREAAM ‘Excellent’ certificering. Het dak wordt volledig getransformeerd tot een lokale opweklocatie voor duurzame energie middels zonnepanelen.

VDG Warehouse Ede is volledig verhuurd en op maat ontwikkeld voor huurder HatchTech. HatchTech is een internationale hightech ontwikkelaar en leverancier van turn-key broederij projecten. Met het hoofdkantoor in Nederland en kantoren in China en Oekraïne, ondersteunt HatchTech klanten in meer dan 40 landen.

Scroll naar boven