Lumicks huurt kantoor- en labruimte op de IQuarters Campus

Lumicks heeft een langjarige overeenkomst afgesloten voor de huur van kantoor- en laboratoriumruimte op de IQuarters campus aan de Paalbergweg 3.

Het Amsterdamse life science bedrijf heeft de huurovereenkomst afgesloten met Trinity Vastgoed. De gehuurde kantoor- en laboratoriumruimte omvat 7400 m² en bevindt zich op de life sciences en health-tech campus, tegenover de AMC locatie van het UMC. De life sciences en health-tech campus is ontwikkeld door DutchRE en bedraagt 72.000 m².

Lumicks is een leverancier van dynamic single-molecule en cell avidity-analyse-instrumenten. Het heeft mede voor deze nieuwe locatie gekozen vanwege uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. DutchRE en de gemeente tekenden vorige maand een overeenkomst voor de ontwikkeling van een 20.000 m² extra kantoorruimte en 366 woningen. Na een korte periode van verbouwen, opent Lumicks deze week officieel haar deuren.

Trinity Vastgoed en DutchRE werden geadviseerd door CBRE bij de transactie, in collegiale samenwerking met Colliers. Huurder Lumicks werd geadviseerd door Rockstone.

Scroll naar boven