Station Laan van NOI, Den Haag

Rond station Den Haag Laan van NOI gaat de komende jaren veel gebeuren.

Kaart stationsgebied Laan van NOI

Het stationsgebied Laan van NOI verandert de komende jaren in een aantrekkelijk woon-werkgebied. Aan beide kanten van het station komen nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. Deze komen op de plek van het eerdere ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). En aan de Voorburgse kant aan de Van Alphenstraat.

Ook werkt de gemeente aan plannen voor vernieuwing van het station en de omgeving van het station. Het stationsgebied wordt een bruisende plek waar wonen, werken, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.

Het stationsgebied Laan van NOI is onderdeel van het Central Innovation District van Den Haag. De stad krijgt steeds meer inwoners. Die gaan zoveel mogelijk wonen in dit gebied rondom de 3 stations. Hierdoor is het niet nodig elk open stukje in de rest van de stad vol te bouwen.

Behalve voor wonen wil de gemeente in dit gebied ook ruimte maken voor werken, studeren, ontspannen en winkelen. Het stationsgebied moet een prettige plek worden voor vernieuwende bedrijven en voor mensen. Met goede voorzieningen en een prettige omgeving buiten. 

Klik hier voor meer informatie.

Contact

Heeft u vragen over de ontwikkelingen rond station Laan van NOI? Stuur dan een e-mail naar csnoi@denhaag.nl.

Scroll naar boven