LGMG Europe huurt grootschalig bedrijfsgebouw in Dordrecht

LGMG Europe heeft een duurzaam en grootschalig bedrijfsgebouw aan de Donker Duyvisweg 301 in Dordrecht gehuurd van Sagax.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit 8000 m² bedrijfsruimte, 1000 m² opslagruimte/mezzanine, 7500 m² buitenterrein en 45 parkeerplaatsen. 

Het gebouw staat op het kruispunt van de rivieren de Oude Maas en de Dordtse Kil op bedrijventerrein Krabbepolder, dat deel uitmaakt van het Zeehavengebied van Dordrecht. Het Zeehavengebied grenst aan bedrijventerrein Dordtse Kil 1 en 2. Het terrein is zowel bereikbaar via weg als water.

LGMG Europe is producent van schaarliften en ruwterreinschaarliften samen met scharnierende en telescopische hoogwerkers. Sagax is een vastgoedonderneming die belegt in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze transactie op namens verhuurder Sagax, collegiaal met Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners. Briq Real Estate stond LGMG Europe bij.

Scroll naar boven