Layers Dordrecht bijna uitverkocht

Een particuliere belegger heeft drie units in Layers op bedrijventerrein Dordtse Kil III gekocht. Layers Dordrecht, dat momenteel wordt gebouwd, bestaat uit 12 bedrijfsunits van minimaal 148 m2, uit te breiden tot 444 m2. Na de meest recente aankoop, is er nog één ruimte in Layers, een concept van RVE Vastgoed, beschikbaar.

RVE Vastgoed startte in 2021 met de uitrol van het Layers-concept, een serie van energiezuinige en met duurzame materialen gebouwde bedrijvencomplexen. Inmiddels zijn acht Layers-panden in aanbouw, onder meer in Amsterdam, Aalsmeer en Haarlem. In Zuid-Holland verrijzen Layers in Dordrecht en Sliedrecht, op bedrijventerrein Nijverwaard. Veel van de bedrijfsverzamelgebouwen zijn reeds uitverkocht of volledig verhuurd.

Layers Dordrecht wordt gebouwd aan de Jade, op steenworp afstand van de Makro. Het project onderscheidt zich door het gebruik van de houtsoort Alaska yellow cedar -populair in de maritieme sector vanwege zijn buigkracht en duurzaamheid- van de gebruikelijke koud ogende bedrijfspanden op industrie- en bedrijventerreinen. Ook de royale toepassing van glas valt op. Naar verwachting wordt het gebouw vlak voor de zomer opgeleverd.

EQ Real Estate representeerde RVE Vastgoed  bij de transactie.

Scroll naar boven