KRVE en Loodswezen Rotterdam-Rijnmond huren kantoor in Rotterdam

Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond huren kantoorruimte aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam.

Het kantoorpand is 2500 m² en is inmiddels volledig verhuurd.  Het gebouw is deels in gebruik als hoofdkantoor van Dura Vermeer Haven & Industrie en nu hebben ook Dimco, LBC, Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond een huurovereenkomst gesloten. 

Het gebouw is volledig installatietechnisch vernieuwd, waardoor het pand een duurzaam energielabel A heeft verkregen. Het gebouw is door PingProperties ‘future-proof’ gemaakt, waarbij de klimaatinstallaties zijn gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting is geplaatst en het sanitair is gerenoveerd.

Het kantoorpand staat in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas.  Diverse bedrijven zoals ExxonMobil, Cargill, Shell, Odfjell, Vopak, Damen Shipyards en Akzo Nobel zijn in de buurt gelegen. Het kantoorgebouw is dichtbij de snelweg gelegen en dankzij aanlegsteigers ook voor de scheepvaart bereikbaar.

Ooms Makelaars heeft PingProperties geadviseerd bij deze transacties.

Scroll naar boven