KnowBe4 nieuwe huurder in Central Park Utrecht

KnowBe4 NL kiest voor een nieuw kantoor op de 6e verdieping van Central Park in Utrecht.

De aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing huurt er 1350 m² kantoorruimte. Naar verwachting verhuizen de eerste medewerkers in het 2e kwartaal van 2023 naar hun nieuwe kantoor, centraal gelegen in het Utrecht Central Business District.

Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4, geeft aan dat er bewust voor Central Park als locatie gekozen is. ‘Hiermee kunnen medewerkers eenvoudiger met het openbaar vervoer of de fiets naar kantoor komen, dan op onze huidige locatie in Papendorp. De gedeelde faciliteiten, zoals een centrale receptie, meeting rooms en het stadspark op 45 meter hoogte maken van Central Park een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Bovendien garandeert het BREEAM Excellent-certificaat dat het kantoorgebouw voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van duurzaamheid.’

Het zakelijk hart van Utrecht Central Park bestaat in totaal uit ruim 28.500 m² kantoorruimte verdeeld over 23 verdiepingen en is inmiddels grotendeels verhuurd aan onder andere ABN Amro bank, McDonald’s, PepsiCo en Trengo. Het is het nieuwste kantoor van het Central Business District. De ligging direct naast Utrecht CS maakt Central Park uitstekend bereikbaar.

In het verhuurproces behartigde Redept de belangen van KnowBe4 NL in samenwerking met Newmark en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde verhuurders Angelo Gordon en APF, in samenwerking met JLL en Cushman & Wakefield.

Scroll naar boven