Kifid huurt kantoorruimte in Monarch Tower

Stichting Klachteninstituut voor Financiële Dienstverlening, Kifid, tekende onlangs een langjarige huurovereenkomst met eigenaar Prinses Beatrixlaan Hague Real Estate Sarl.

Kifid heeft, naast de goede indeelbaarheid van de verdiepingen, gekozen voor Monarch Tower vanwege de goede bereikbaarheid vanaf de Utrechtsebaan en de ligging tegenover de Randstadrail, midden in het Haagse Beatrixkwartier.

Per Q3 2023 zal Kifid haar intrek nemen in het gebouw waar Kifid 2016 m² zal huren. Momenteel is zij nog gevestigd in gebouw Stichthage dat op termijn volledig gerenoveerd zal gaan worden.

Monarch Tower (2013) is een ontwerp van Meyer & Van Schooten Architecten en heeft een Breeam Excellent label. Het gebouw heeft nog één verdieping van 1009 m² beschikbaar voor verhuur. Overige huurders zijn onder meer DVDW Advocaten, Provast Projectontwikkeling, Neptune Energy en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kifid werd in deze transactie geadviseerd door AREA Occupier Solutions. Zij dragen tevens zorg voor het interieurontwerp (onder supervisie van Graziosi Progetti) en de realisatie van het nieuwe onderkomen van Kifid. De verhuurder werd geadviseerd door RBM Real Estate, in collegiale samenwerking met JLL en COG.

 

Scroll naar boven