Keolis huurt in voormalig hoofdkantoor Wolters Kluwer

Openbaar vervoerbedrijf Keolis heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met TimeEquities voor de huur op de voormalige kantoorcampus van Wolters Kluwer in Deventer.

Keolis huurt circa 1800 m² kantoorruimte. Het kantorencomplex aan de Staverenstraat 15-17 bestaat uit drie kantoorgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 14.000 m² en 350 parkeerplaatsen.

TEI heeft Gebouw B recent gerenoveerd en verduurzaamd volgens het nieuwe SQM Offices concept. Wolters Kluwer is gehuisvest in Gebouw A en de begane grond van Gebouw B, waar Regus de 1ste verdieping huurt. Met de intrede van Keolis in Gebouw B is het kantoorgebouw nagenoeg volledig verhuurd.

Voor het hoofdkantoor van Keolis Nederland en de consolidatie van een aantal nevenvestigingen heeft Keolis Nederland opnieuw gekozen voor Deventer. ‘De nieuwe locatie in Deventer is een match met de strategische huisvestingsdoelstellingen van Keolis Nederland. Door deze nieuwe locatie en de overeengekomen huurvoorwaarden is de huisvesting van het hoofdkantoor en een aantal hiermee te consolideren nevenvestigingen toekomstproof’, aldus Richard Willekes van RWRES die de huisvestingsbelangen van Keolis vertegenwoordigd.

Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel (Salland en Twente), Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Dat doen ze met ongeveer 2200 medewerkers, 700 bussen, 25 treinen en bijna 600 deelfietsen.

CBRE Zwolle adviseerde de Amerikaanse belegger TimeEquities in deze transactie. RWRES vertegenwoordigde de huisvestingsbelangen van Keolis.

Scroll naar boven