Kauwgomballenfabriek verwelkomt nieuwe huurder Social Impact Factory

Social Impact Factory (SIF) huurt circa 1300 m² kantoorruimte in het voormalige Lab-gebouw van bedrijvencomplex De Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

De Kauwgomballenfabriek (KBF) aan de Willem Fenengastraat 2 te Amsterdam omvat in de bestaande bouw circa 15.000 m² kantoorruimte, bestaande uit vijf gebouwen met elk eigen karaktereigenschappen. Op dit moment wordt door het investeringsfonds Episo 5 van eigenaren Tristan Capital Partners en Timeless Investments de laatste hand gelegd aan de toevoeging van circa 7000 m² nieuwbouw genaamd KBF Warehouse, die per Q2 2024 beschikbaar komt.

Utrecht

Social Impact Factory houdt zich bezig met sociaal ondernemerschap en opent bij KBF haar eerste locatie in Amsterdam. In Utrecht is SIF gevestigd op twee locaties voor het bij elkaar brengen van maatschappelijke partijen. Verder helpt SIF nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot stand komen.

Sinds 2008 is de Kauwgomballenfabriek getransformeerd tot een bedrijvencomplex met een grote variatie aan creatieve bedrijvigheid en ondernemingen.

Bij de totstandkoming van de transactie werden eigenaren geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Scroll naar boven