Karin Draisma in Bestuur Stichting Den Haag Nieuw Centrum

Karin Draisma (CBRE IM) neemt als algemeen bestuurslid van Stichting Den Haag Nieuw Centrum het stokje over van Anjelica Cicilia (Syntrus Achmea RE&F).

Cicilia was sinds 2019 bestuurslid en medeverantwoordelijk voor de programma commissie binnen het bestuur en het laatste jaar secretaris. 

Het bestuur van de stichting bestaat nu uit Gerad Schoenaker (voorzitter / SENS real estate), Harold van Echteld (penningmeester / Jacobus Recourt), Marco Peppel (algemeen bestuurslid / JP van Eesteren), Kirsten Dubbelman (programmacommissie / Haag Wonen) en Karin Draisma (algemeen bestuurslid / CBRE IM). 

De Stichting Den Haag Nieuw Centrum is een netwerk van ontwikkelaars, bouwers, beleggers, corporaties, kantoorgebruikers en topambtenaren van de gemeente Den Haag. De focus ligt op een hoogwaardige binnenstedelijke omgeving met werken, wonen, verblijven en goede bereikbaarheid van het Nieuwe Centrum van Den Haag. Tegenwoordig beter bekend als het Central Innovation District. In de afgelopen bijna dertig jaar heeft de Stichting een verbindende rol vervuld tussen marktpartijen en de Gemeente Den Haag én marktpartijen onderling. Hierdoor heeft de stichting bijgedragen aan de realisatie van ruim tachtig grootschalige en complexe projecten.

Scroll naar boven