Kantoorruimte verhuurd in Bunnik aan TSH

Actacom en Missing Piece, beide onderdeel van TSH, vestigen zich aan de Regulierenring  te Bunnik.

Actacom, Missing Piece en TSH bundelden de krachten en hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Regulierenring 18 te Bunnik. De overeenkomst omvat circa 1497 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping van bovengenoemd object, alsmede 30 parkeerplaatsen.

Actacom is al 30 jaar een ICT-specialist die actief is binnen het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, MKB, overheidsinstellingen en bibliotheken. Zij verzorgen zowel innovatieve clouddiensten als bandbreedte-technologie en storage en systeem/serverbeheer. Actacom is gespecialiseerd in het beveiligen en beheren netwerken.

Missing Piece heeft van het ontzorgen van financiële en zakelijke dienstverleners op het gebied van ICT in de afgelopen 15 jaar haar vak gemaakt. Als betrouwbare cloud-adviseur zorgt zij voor de veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid van ICT-systemen wereldwijd.

Moederbedrijf TSH heeft als doel zijn bedrijven te laten groeien, maar ook het talent en de vaardigheden van alle betrokkenen. Of het nu gaat om leiderschap, (nieuwe) technologie, marketing, operations, human resources of finance, op alle gebieden wil TSH hen ondersteunen bij de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.

TREC Development Services (TDS) is aangesteld als projectmanager en zal de gehele in- en verbouw namens de huurders begeleiden.

De belangen van Actacom , Missing Piece en TSH werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De belangen van de vertrekkend huurder BAM zijn behartigd door Spring Real Estate.

 

Scroll naar boven