Kantoor Fascinatio Boulevard 602 volledig verhuurd

Technisch dienstverlener Van Dorp heeft de laatste 1000 m² van het kantoorcomplex aan de Fascinatio Boulevard 602 in Capelle aan den IJssel verhuurd.

Van Dorp tekende onlangs met Dekra Claims and Expertise een overeenkomst voor de huur van de kantoorruimte van 1000 m² en voor twintig parkeerplaatsen. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 6000 m². “Een aantal jaren geleden hebben we het kantoorgebouw aangekocht voor onze eigen bedrijfsvoering”, zegt John Struijk namens verhuurder Van Dorp. “Na een verbouwings- en verduurzamingsperiode werd duidelijk dat er één verdieping verhuurd kon worden aan de markt. Met de komst van Dekra is het pand volledig verhuurd.”

Duurzaamheid

Dekra verhuist binnenkort naar haar nieuwe onderkomen. Het expertisebureau is nu nog gevestigd in gebouw Braingate, op een steenworp afstand van het kantorencomplex aan de Fascinatio Boulevard. Ronald Pols, directeur bij Dekra Expertise and Claims: “Het nieuwe pand voldoet aan onze wensen op het gebied van ontmoeten en verbinden. Het past ook prima binnen onze duurzaamheidsdoelstellingen, zoals het A-label en het verminderen van de CO2-footprint.“

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) & De Mik Real Estate Partners traden bij deze transactie op namens de verhuurder.

Scroll naar boven