Jysk huurt tijdelijk in Delft

Jysk opent op woensdag 3 mei een winkel aan de Abtswoudseweg in Delft, vlak bij de winkel die vanwege een grote brand tijdelijk gesloten is.

De winkel van Jysk aan de Leeuwenstein liep bij een brand afgelopen najaar veel schade op. Toen duidelijk werd dat een snelle heropening op deze locatie niet mogelijk was, ging Jysk op zoek naar een tijdelijke oplossing ter overbrugging. Die is nu gevonden in een leegstaande winkel iets verderop.

Omdat de tijdelijke winkel kleiner is dan gebruikelijk (650 m²), kan Jysk niet het volledige assortiment laten zien. De focus ligt op slapen en meubelen voor binnen en buiten. Ook kunnen klanten er terecht voor woondecoratie.

De heropening in Delft wordt gevierd op woensdag 3 mei met een koffiekar, koeken en muziek. Om 9.00 uur wordt de winkel aan de Abtswoudseweg 4a feestelijk geopend.

Hoe lang de winkel op de tijdelijke locatie openblijft, is afhankelijk van de ontwikkelingen aan de Leeuwenstein. Jysk is in gesprek met de verhuurder om begin volgend jaar weer terug te keren op de vertrouwde locatie.

Scroll naar boven