Jumper huurt winkelruimte in Nijmegen

Nieuwgeluk en dierenwinkelketen Jumper hebben een huurovereenkomst gesloten voor de voor verhuur van een winkel in de Nijmeegse wijk Dukenburg.

Het gaat om ruim 750 m² bruto vloeroppervlakte winkelruimte in winkelcentrum Dukenburg aan Zwanenveld 90-74 te Nijmegen. De winkel ging deze week open.

De komst van Jumper in stadsdeelcentrum Dukenburg past goed in de vernieuwing die er momenteel plaatsvindt. Dukenburg wordt momenteel grondig gerenoveerd. Voor een deel van dit centrum en de directe omgeving ervan wordt gewerkt aan de transformatie van een aantal winkels naar woningen. Ook verbetert men de openbare ruimte en de bereikbaarheid.

Jumper is een winkelformule met ruim 80 winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. De nieuwe winkel heeft alles voor huisdieren onder één dak.

Nieuwgeluk, eigenaat van de winkelformule Xenos, is een Nederlands familiebedrijf uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met een focus op winkel- en woningbeleggingen. Moederbedrijf Nieuwgeluk Group is ook actief in het investeren in retail, private equity en aandelen.

Verhuurder werd bij de verhuur geadviseerd door Univast Retail.

Scroll naar boven