Journey offices in Arnhem volledig verhuurd

Met de meest recente verhuurtransacties met respectievelijk Mott MacDonald (590 m²) en Traject Adviseurs (675 m²) is Journey Offices volledig verhuurd.

Amper 3,5 jaar na sluiting van de voormalige V&D staat er aan het Velperplein in Arnhem een volledig verhuurd kantorencomplex. Na een intensieve verbouwing van 1,5 jaar is het warenhuis getransformeerd naar een modern en toekomstbestendig kantoorconcept: Journey Offices. En weer amper 2 jaar later is het gehele complex van ruim 14.000 m² volledig verhuurd.

Het gegeven dat gebruikers als onder andere Van Goud Advocaten, Nationale Nederlanden, BASF en Young Capital voor Journey Offices hebben gekozen, is het bewijs dat er duidelijk behoefte was aan een dergelijk alternatief in Arnhem.

Aan het megaproject lag, van transformatie tot verhuur, een nauwe samenwerking tussen Unifore Real Estate, De Lobel Vastgoed en WFFB ten grondslag. Deze ‘Journey’ begon medio 2019 met de gedurfde aankoop van het leegstaande voormalige V&D warenhuis van totaal 14.000 m².

De verhuur van de winkelunits op de begane grond aan TKMaxx en Wereldrestaurant Zula was snel gerealiseerd. De volgende uitdaging was het verhuren van de overige 10.000 m² op de verdiepingen van het voormalige warenhuis.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, en Cushman & Wakefield waren namens de eigenaren betrokken bij de verhuur van Journey Offices.

Scroll naar boven