Janssen de Jong voegt 50 woningen toe aan De Tippe Zwolle

Gemeente Zwolle heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling geselecteerd voor het ontwikkelen van 50 woningen in De Tippe in de nieuwe uitbreiding van gebied Stadshagen.

De selectie kwam tot stand in nauwe samenwerking met Janssen de Jong Bouw.

Het project bestaat uit 50 hoogwaardige woningen, gerealiseerd op een gemeentelijk uitgegeven kavel dat volledig wordt omringd door water. Het project kreeg daarom de toepasselijke naam ‘Het wEiland’.

De woningen worden gebouwd volgens verscherpte BENG-eisen, wat betekent dat ze een stuk duurzamer en energiezuiniger worden dan de geldende voorschriften op dit gebied. Het diverse aanbod zal bestaan uit minimaal 10 middeldure koopappartementen, 25 vrije sector koopappartementen en 15 watervilla’s. Deze watervilla’s voorzien in een grote behoefte aan riante gezinswoningen. Onder het volledige plan komt een parkeerkelder met circa 90 parkeerplaatsen en bergingen en entrees. Het kelderdek wordt als groene gemeenschappelijke binnentuin ingericht.

‘Het wEiland’ wordt gebouwd in De Tippe als uitbreiding van Stadshagen. Naast Het wEiland worden in dit gebied meer woningen en voorzieningen gerealiseerd. De ontwikkeling van de woningen wordt nu opgestart. De verkoop start naar verwachting medio 2023, waarna de bouw eind 2023 kan aanvangen.

Scroll naar boven