IWG opent nieuwe Regus-locatie in Nijmegen

IWG, aanbieder van hybride werkoplossingen met merken als Spaces en Regus, opent een nieuwe kantoorlocatie in Nijmegen.

De nieuwe Regus-locatie van 1.830 m² is verdeeld over vier kantoorpanden aan de Oranjesingel/Prins Bernhardstraat. Deze rijksmonumenten zijn naar ontwerp van de Nijmeegse architect Oscar Leeuw (1866-1944) in een overgangsstijl met onder meer Jugendstil-invloeden. De twee objecten aan de Oranjesingel zijn voorzien van een centrale hal met muur-en plafondschilderingen.

De verhuurder gaat de kantoorlocatie in Nijmegen renoveren en verduurzamen. De nieuwe Regus-vestiging zal rond de zomer van 2024 worden geopend en naast de kantoorruimtes ook een bemande receptie en business lounge voor klanten aanbieden.

Derde kantoren flexibel

IWG zag zijn netwerk in de eerste drie kwartalen van 2023 met 600 locaties toenemen. Vanwege de stijgende vraag naar hybride werkoplossingen, blijft het bedrijf investeren in het netwerk in samenwerking met vastgoedeigenaren en investeerders. IWG is met 3.500 locaties in meer dan 120 landen ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken. Doordat steeds meer bedrijven hybride werken omarmen, groeit de markt explosief en wordt voorspeld dat in 2030 30% van het commercieel vastgoed een flexibele werkruimte zal zijn.

Michiel Biermans, Real Estate Director van IWG in Nederland: “Meer bedrijven begrijpen vandaag de dag de voordelen van hybride werken en geven werknemers de mogelijkheid om te werken waar dat voor hen het handigst en meest productief is. Dat kan thuis zijn, op een lokale werkplek of op het hoofdkantoor. We zien in Nederland veel vraag naar kantoor en coworking-plekken dichter bij huis, in grote steden en kleinere gemeenten. Voor ons belangrijk om ons netwerk fors uit te breiden in het hele land om deze mensen en bedrijven te ondersteunen. Met deze nieuwe Regus in Nijmegen versterken we ons lokale netwerk in Nijmegen en omstreken.”

De verhuurder van Regus in Nijmegen werd bijgestaan door bedrijfsmakelaar Hans Janssen Zakelijk. De huurder werd begeleid door Level2 Makelaars.

Scroll naar boven