Iper Megastores kiest voor Passage Schiedam

PingProperties heeft een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m² in winkelcentrum Passage Schiedam.

Iper Megastores in Nederland is gelieerd aan een familiebedrijf uit Italië dat over 20 megastores beschikt. Met de winkel in Schiedam opent Iper Megastores haar eerste winkel in Nederland. Het bedrijf wil in Nederland groeien naar minimaal 25 winkels.

Iper Megastores oriënteert zich in eerste instantie op de grote steden in de Randstad en hun directe omgeving. De keten wordt in Nederland vertegenwoordigd door Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting uit Den Haag, die ook de eerste aanhuur in Schiedam tot stand heeft gebracht. Het bedrijf voert gesprekken met PingProperties over andere locaties binnen de portefeuille.

Passage Schiedam ligt in het historische centrum van Schiedam en is het grootste overdekte winkelcentrum van de stad. In het winkelcentrum zijn circa 68 winkels gevestigd, verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van 18.300 m². Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen.

Scroll naar boven